Zvolte sílu přírody pro snadné dýchání

Zvolte sílu přírody pro snadné dýchání

Rozdýchejte nadcházející zimu díky darům z přírody
Dýchání jako tichý, ale neutuchající proces našeho těla. Člověk se nadechne průměrně 20krát za minutu, to je přibližně 30 000krát za den. Pokud je vše v pořádku, dech si ani neuvědomujeme, jestliže nás však trápí nějaké potíže s dýcháním, uvědomujeme si je s každým nádechem a každou minutou. Příroda vytvořila mnoho bylin, které dokážou sílu dechu podpořit, revitalizovat horní či dolní dýchací cesty, zklidnit podrážděné sliznice a ulehčit vykašlávání. My jsme tyto přírodní poklady znovuobjevili, a propojili je s vědeckotechnologickými možnostmi dnešní doby do vysoce kvalitních extraktů, které jsou dostupné a praktické k užívání téměř kdykoli. Výsledkem jsou silné ale šetrné produkty řady Sinulan, které přináší specifické řešení pro různé potřeby i věkové skupiny. 
Doplňky stravy Sinulan v podobě tablet či sirupu (Sinulan Forte, Sinulan Forte Duo a Sinulan Forte Junior sirup) podporují nejen dýchací cesty, ale také imunitní systém v období zvýšeného výskytu nachlazení a znečištění ovzduší, které klade na dýchací cesty zvýšené nároky. Svůj produkt v portfoliu najdou jak dospělí, tak děti, již od 3 let věku. 
Pro úlevu od rýmy různého původu přináší tato řada nosní spreje (Sinulan Forte Express, Sinulan Forte Express Junior) ve formě zdravotnických prostředků vyrobených na bázi rostlinných složek, které Vám poskytnou šetrnou a zároveň intenzivní úlevu a umožní Vám tak se opět plně a bezstarostně nadechnout.

Pro tento podzim a zimu jsme si přichystali dvě novinky v řadě určené pro děti, a to:
  • Sinulan Forte Aroma Patch Junior, uklidňující bylinná aromata pro klidný spánek Vašeho dítěte ve formě samolepících náplastí na pyžámko. Pro děti od 18+ měsíců. Usnadňuje dýchání až po dobu 8 hodin.
  • Sinulan Forte Express Junior, mírně hypertonický roztok ve formě spreje s uvolňujícím účinkem již po 30 vteřinách (dle studie provedené na univerzitě v Münsteru), který rychle a efektivně odstraňuje hlen a je vhodný při rýmě, zánětech vedlejších nosních dutin a vysušení nosní sliznice. Zdravotnický prostředek určený pro děti od 3 let.

Přihlašte se k odběru Sinulan newsletteru!
Získáte přístup k novinkám, slevám a speciálním akcím.